Utlåtanden
nina2
nina3
nina4
nina5
nina6
nina7
nina8
nina9

Sagt och skrivet om Nina & Easyskating

"Nina Nässén med sin kunskap och engangemang får alla att ta emot den information som hon lär ut. Att ingen har fullständig skridskoåkning vet vi ju, men med hjälp av Nina så tar man sig en bra bit på väg. Jag är jättenöjd med att ha ett samarbete med henne."


-Roger "Ragge" Johansson, f.d aktiv i Färjestad BK

"Mycket bra pedagogiskt utförande av skridskoteknik. Det borde fler lag prova på."


-Gunnar Persson, tränare Rögle BK

"Eayskating är ett bra sätt att utveckla sin skridskoteknik och på så sätt få ut mer av den kraft man lägger ner i åkningen. Nina Nässén är väldigt engagerad och ambitiös. Hon innehar stor kunskap som hon för över till spelarna på ett pedagogiskt sätt. Jag vill rekommendera Easyskating med Nina till alla som vill få en bättre och effektivare skridskoåkning."


-Henrik Malmström, Brynäs IF

"Easyskating är ett roligt sätt att lära sig skridskoåkning. Har aldrig sett så många skratta efter ett skridskopass."


-Niklas Gällstedt, Leksands IF

"Jag har stött på Nina vid ett flertal tillfällen och imponeras varje gång. Jag tycker att hennes förmåga att lära ungdomar att åka skridskor är utöver det vanliga. Jag kan varmt rekommendera Nina till personer som har intresse av att lära sig åka skridskor på riktigt sätt. Jag hoppas att både juniorer och A-lagsspelare tar tillvara på hennes kunskaper som utbildare av skidskoteknik för att bli så bra som möjligt."


-Lars-Gunnar "Krobbe" Lundberg, f.d aktiv i Brynäs IF

"Jag känner stort förtroende för Nina och hennes kunnande, att hon kan visa hur man utför varje övning på ett perfekt sätt är något som hjälper väldigt mycket då jag känner att jag lär mig mycket genom att får se en övning utföras på rätt sätt. Känner att min träning med Nina gett mig en bättre skridskoåkning och jag har fått lära mig många nya och bra övningar som jag kan ta med mig."


-Marcus Jonasén, Almtuna

"Vi i Skåre BK har haft stor nytta av Nina Nässéns träning. Killarna har lärt sig grunderna i skridskoteknik bla övergångar från fram-till baklänges och behålla farten. Önskemålet är att ungdomar i tidiga åldrar får möjligheten att nyttja Ninas breda kunskap i ämnet samt hennes pedagogik för att på sikt bli en bättre ishockeyspelare."


-Jan Ingman, Tränare i Färjestads BK

Svensk SkridskoTeknik Utbildning

Copyright © Svensk SkridskoTeknik Utbildning 2019, All Rights Reserved